sâmbătă, 4 octombrie 2014

Ceahlaul-Fc.Botosani Live Online 4.10.2014

Etapa cu numărul zece din Liga 1 programează în această după-amiază începând cu ora 16:00 partida dintre Ceahlăul Piatra Neamț și FC Botoșani.
Meciul este transmis pe Link1 Link2
Cu 12 puncte acumulate, Ceahlăul se clasa înaintea acestei etape pe locul nouă. Nemțenii vin după două remize obținute în partidele cu Gaz Metan Mediaș și FC Brașov. Aceștia par a-și fi îmbunătățit jocul ofensiv, însă momentan au una dintre cele mai slabe apărări din Liga 1. În precedentele șapte runde, trupa antrenată de către Florin Marin n-a fost învinsă decât o singură dată. Moldovenii joacă foarte bine pe teren propriu, acolo unde au marcat cel puțin câte un gol în fiecare din cele patru partide disputate în campionat.

Țepeș este indisponibil pentru o perioadă de aproximativ trei săptămâni după ce s-a accidentat la Mediaș. De asemenea, Achim urmează să se opereze în următoarele zile, mijlocașul având o ruptură de ligamente. Încă nu se știe dacă vor intra pe teren Mândrușcă, Clonin și Pavel, cei trei fiind ușor accidentați.
Botoșănenii au obținut și ei în ultimele două runde doar rezultate de egalitate. Aceștia sunt neînvinși în precedentele trei meciuri disputate în campionat și traversează o formă foarte bună. Formația oaspete se clasează momentan locul șapte, având acumulate 14 puncte. FC Botoșani are cea mai slabă ofensivă dintre echipele poziționate în prima jumătate a clasamentului. Trupa lui Leo Grozavu a înscris în total 11 goluri, Fulop fiind golgheterul echipei cu trei reușite.
Oaspeții acestei întâlniri n-au niciun jucător accidentat sau suspendat, astfel că pot ataca meciul cu Ceahlăul în efectiv complet. Attila Hadnagy recunoaște că FC Botoșani va avea o misiune dificilă, însă el și colegii săi se deplasează la Piatra Neamț cu gândul doar la victorie.
Cele două întâlniri directe disputate în sezonula anterior s-au încheiat cu sub 1.5 goluri marcate. Botoșănenii n-au mai învins-o pe Ceahlăul într-o partidă oficială din anul 2008.
Ceahlăul Piatra Neamt - FC Botoșani echipe probabile:
Ceahlăul (4-2-3-1): Calancea - Dumitraş, Marc, Cazan, Slavickas - Onciu, Tăbăcariu - Popadiuc, Ştefănescu, Chitoşcă - Cârjan
FC Botoșani (4-3-3): Curileac - Patache, Tincu, Ngadeu, Acsinte - Vaşvari, Danci, Croitoru - Fulop, Hadnagy, Martinus

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu