duminică, 5 octombrie 2014

Otelul vs Steaua Live Online 5.10.2014

 Link1  Link2 
in această după-amiază, cu începere de la ora 16:00, Oțelul Galați va primi vizita Stelei București într-o partidă din cadrul rundei a zecea din Liga 1.
Oțelul este una dintre cele mai modeste echipei de pe prima scenă a fotbalului românesc. Gălățenii ocupau înaintea acestei etape penultima poziție în clasament, având acumulate doar cinci puncte. Aceștia se întorc acasă după un eșec usturător suferit în runda precedentă pe terenul Pandurilor. Tibor Selymes n-a prea reușit să îmbunătățească jocul "oțelarilor", astfel că gazdele acestei întâlniri au în continuare cel mai slab atac din Liga 1. Oțelul n-a marcat niciun gol în cinci din precedentele șase meciuri disputate în campionat.
Plopeanu, Karlik și Ilie nu vor evolua în această după-amiază din cauza faptului că sunt accidentați. De asemenea Grădinaru a fost eliminat în ultima rundă și este nevoit să rămână pe tușă. Rămâne de văzut dacă vor fi folosiți Zaharia și Cristea, cei doi având unele probleme medicale. 
Steaua a efectuat joi o deplasare la Kiev, acolo unde a jucat împotriva lui Dinamo în Europa League. "Roș-albaștrii" au fost învinși cu scorul de 1-3, însă păstrează șanse mari la calificarea în primăvara europeană. În urma remizei obținute în runda anterioară pe teren propriu în fața Astrei trupa antrenată de Gâlcă a fost egalată în fruntea ierarhiei de către CFR Cluj. Steaua rămâne însă echipa cu cea mai bună linie ofensivă din România, înscriind în medie peste două goluri pe întâlnire.
Adi Popa s-a accidentat săptămâna trecută și va lipsi astăzi de pe teren. De asemenea, Alexandru Bourceanu este în perioada de recuperare și rămâne în afara lotului. 
"Oțelarii" n-au mai învins-o pe Steaua din 2011. Șapte din precedentele opt întâlniri directe care au avut loc la Galați s-au încheiat cu sub 2.5 goluri marcate.
Oțelul Galați - Steaua București echipe probabile:
Oțelul (4-2-3-1): Hotoboc - Cojoc, Miron, Sipovic, Murgoci - Cucu, Helder  - Avdic, Cernat, Popescu - Jula
Steaua (4-2-3-1): Arlauskis - Luchin, Szukała, Varela, Toşca - Prepeliţă, Breeveld - Chipciu, Sânmărtean, Tănase - Keșeru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu