sâmbătă, 4 octombrie 2014

Petrolul Ploiesti vs Gaz Metan 4.10.2014 Live Online

În această seară, cu începere de la ora 21:00, Petrolul Ploiești și Gaz Metan Mediaș se vor întâlni într-o partidă din cadrul etapei a zecea din Liga 1.
Meciul este transmis pe Link1 Link2
Petrolul pare a-și fi revenit după perioada ceva mai slabă pe care a traversat-o, iar în runda anterioară s-a impus pe terenul Viitorului cu scorul de 3-1. Momentan ploieștenii nu ocupă decât poziția a cincea în clasament, iar distanța față de primul loc este una de cinci puncte. Deși era recunoscută pentru jocul bun practicat pe teren propriu, trupa lui Gigi Multescu a pierdut ultimele două meciuri disputate pe arena "Ilie Oana". Petrolul a început să aibă probleme în compartimentul defensiv, iar precedentele patru meciuri jucate de către ploieșteni în Liga 1 s-au încheiat cu goluri în ambele porţi.
Fanii echipei sunt foarte nemulțumiți de prestația favoriților săi din ultima perioadă, astfel că până vineri n-au fost vândute decât 800 de biletee. Tehnicianul gazdelor nu se va putea baza pe Sony Mustivar, care s-a accidentat în runda precedentă. Juan Albin va lua loc pe bancă de rezerve și cel mai probabil va fi folosit în mitanul secund.
Gaz Metan vine după o remiză obținută pe teren propriu în duelul cu Ceahlăul Piatra Neamț. Deocamdată medieșenii se află deasupra zonei retrogradării, mai exact pe locul nouă. Aceștia au acumulat un total de 12 puncte, doar patru din ele fiind adunate în deplasare. Trupa antrenată de către Cristi Dulca a înscris cel puțin câte un gol în precedentele cinci partide jucate departe de casă în Liga 1. Față de sezonul precedent, Gaz Metan a devenit o formație mult mai spectaculoasă, care a renunțat la jocul foarte pragmatic pe care îl practica în aproape fiecare meci.
Trtovac a suferit o accidentare gravă la genunchi în meciul din Cupa României cu disputat contra lui Rapid Suceava și va absenta aproximativ 2-3 luni. Din lotul medieșenilor va lipsi și Mujdragic, care este suspendat după cartonașul roșu încasat în partida cu Ceahlăul.
Ultimele patru întâlniri directe s-au încheiat cu sub 2.5 goluri marcate. Din anul 2000 Gaz Metan nu i-a învins pe pe ploieșteni decât de două ori.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu