sâmbătă, 4 octombrie 2014

U.Cluj vs Pandurii Live Online 4.10.2014

Universitatea Cluj și Pandurii Târgu Jiu se vor întâlni astăzi, cu începere de la ora 18:30, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul zece a Ligii 1.
Meciul este transmis pe : Link1 Link2
Univesitatea se află într-o formă foarte slabă, având o serie de trei înfrângeri consecutive. Clujenii au căzut până pe locul 15 în clasament și au acumulat în total doar opt puncte. Trupa antrenată de către George Ogăraru a pierdut în runda anterioară derby-ul Clujului cu scorul de 0:1, CFR impunându-se în urma golului marcat de către Tiago Lopes în minutul 95. "Șepcile roșii" încep să aibă mari probleme din punct de vedere ofensiv, deoarece în ultimele trei meciuri jucate în campionat n-au marcat decât un singur gol.
Lemnaru și Morar nu și-au revenit după accidentările pe care le-au suferit și sunt nevoiți să rămână în continuare pe tușă. Formația gazdă are nu mai puțin de trei jucători suspendați, aceștia fiind Jovanovic, Mengolo și Costin. Florent Sauvadet n-a mai dorit să îmbrace tricoul "alb-negru", astfel că francezul și-a reziliat contractul cu gruparea clujeană.
Pandurii se află pe drumul cel bun după începutul ezitant de sezon. Gorjenii au învins-o în runda anterioară fără emoții pe Oțelul Galați, astfel că au părăsit momentan zona retrogradării. Trupa antrenată de către Petre Grigoraș n-a pierdut decât unul din ultimele șase meciuri oficiale. Oltenii au una dintre cele mai bune ofensive dintre echipele situate în a doua jumătate a clasamentului, Mihai Roman fiind principalul marcator cu patru reușite. Pandurii a înscris în fiecare precedentele cinci meciuri jucate în campionat.
Petre Grigoraș va fi nevoit să urmărească întâlnirea de astăzi din tribune, deoarece este suspendat după eliminarea suferită în meciul cu Astra Giurgiu. Mai mult decât atât, tehnicianul oaspeților o primit o amendă de 10.000 de lei. Din lotul Pandurilor nu va lipsi decât Ungurușan, care are unele probleme medicale.
În ultimii șapte ani de zile "șepcile roșii" n-au câștigat nici măcar un singur meci în fața Pandurilor. Cinci din precedentele șase întâlniri directe care au avut loc pe terenul Universității s-au încheiat cu sub 2.5 goluri marcate.
Universitatea Cluj - Pandurii Târgu Jiu echipe probabile:
Universitatea (4-2-3-1): Veselovsky - Ciupe, Ninu, Neag, Muşat - Bucşă, Cristocea - Boutadjine, Stojanovic, Viveiros - Gravenberch
Pandurii (4-3-3): Stanca - Pleaşcă, Elton, Erico, Momcilovic - Anton, Nistor, Răduţ - Buleică, Roman, Nicoară

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu