duminică, 5 octombrie 2014

Vizionare Online Dinamo vs CSU Craiova 5.10.2014

 Link1  Link2 
in această seară, începând cu ora 21:00, Dinamo București și CS U Craiova se vor întâlni într-o partidă din cadrul etapei cu numărul zece din Liga 1.
Dinamo a reușit în runda precedentă să se impună fără probleme în derby-ul disputat pe terenul lui Rapid. Datorită acelui rezultat "câinii roșii" au urcat până pe locul patru în clasament. Trupa antrenată de către Flavius Stoican n-a suferit decât o singură înfrângere în actualul sezon, iar pe teren propriu a acumulat zece puncte din totalul de 12 posibile. Atacul lui Dinamo a funcționat până acum foarte bine, gazdele acestei întâlniri înscriind în medie aproape două goluri pe întâlnire în actuala ediție de campionat.
Nedelcearu a fost eliminat încă din minutul 8 al meciului disputat în etapa anterioară și astfel este suspendat pentru partida cu Universitatea. Alexandre Durimel a revenit la antrenamentele echipei după ce a fost accidentat la gleznă, însă deocamdată este incert.
CS U Craiova a avut o prestație excelentă în ultimele trei etape, reușind să obțină victorii pe linie. Emil Săndoi a reușit să schimbe foarte mult jocul echipei, astfel că oltenii au părăsit momentan zona retrogradării. Aceștia par a-și fi rezolvat problemele din apărare, deoarece în luna septembrie n-au încasat niciun gol în Liga 1. Universitatea va avea însă o misiune dificilă în această seară, deoarece în deplasare a avut destul de multe probleme. CS U trebuie să fie foarte atentă în fața unei formații care este foarte periculoasă în atac atunci când evoluează acasă.
Bawab s-a antrenat în ultimele zile normal și are șanse să între pe teren măcar pentru câteva minute. Emil Săndoi nu se va putea baza însă pe Kay, care va sta pe tușă aproximativ o lună și jumătate din cauza unei accidentări. De asemenea, Brandan este suspendat, însă Alexandru Matei are șanse bune să fie folosit de către tehnicianul oaspeților măcar în mitanul secund.
Dinamo București - CS U Craiova cote pariuri sportive:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu